نوع تغذیه و کیفیت موادغذایی دریافتی در اولین وعده روز نیز بسیار مهم است و می تواند بر کیفیت عملکرد بدن در کل روز تاثیر بگذارد .
به گزارش روابط عمومی بیمارستان امام سجاد(ع) یاسوجY کارشناس تغذیه و رژیم درمانی این مرکز درمانی ابراز داشت: تحقیقات تغذیه ای در سال های اخیر ثابت کرده است که نه تنها نوع تغذیه ، بلکه ساعت غذاخوردن نیز می تواند در تاثیر آن بر روی سلامتی و به خصوص ایجاد بیماری هایی نظیر دیابت موثر باشد .
مریم صالحی در اذعان داشت : یکی از عوارض دیر صبحانه خوردن و یا حذف این وعده ی حیاتی ، اختلال در تنظیم قندخون بدن است .
وی تاکید کرد: تحقیقات نشان داده رابطه مستقیمی بین خطر ابتلا به دیابت نوع 2 و خوردن صبحانه دیرتر از ساعت 9 وجود دارد و بهترین ساعت برای صبحانه را 8 صبح قلمداد کرده اند .
وی خاطر نشان کرد: نخوردن صبحانه می تواند بر کنترل چربی و قندخون تاثیر منفی گذاشته و همچنین سطح انسولین خون را دچار نوسان کند و نهایتا منجر به بیماری دیابت نوع 2 گردد. همانطور که خوردن صبحانه در ساعات اولیه صبح حائز اهمیت است ، نوع تغذیه و کیفیت موادغذایی دریافتی در اولین وعده روز نیز بسیار مهم است و می تواند بر کیفیت عملکرد بدن در کل روز تاثیر بگذارد.
کارشناس تغذیه و رژیم درمانی بیمارستان امام سجاد(ع) یاسوج یادآور شد: شروع روز با غذاهای مفید مثل تخم مرغ ، جوی دوسر، غلات و منابع حاوی فیبر و پروتئین می تواند در عملکرد بدن ما ، میزان بازدهی آن و همچنین سوخت وساز تاثیر خوبی بگذارد.
وی تاکید کرد: میوه های حاوی فیبر مثل خانواده توت ها، منابع غنی از کلسیم و چربی های سالم مثل کره بادام زمینی ( بدون شکر افزودنی ) گزینه های خوبی برای شروع یک روز خوب و پرانرژی است.
مریم صالحی در پایان توصیه نمود علاوه بر اهمیت نوع موادغذایی مصرفی در صبحانه به زمان صرف آن نیز اهمیت دهید .